Agak ribet ya kalo tiap mau bales toot harus aktifin unlisted. ๐Ÿ˜…๐Ÿ–

@stux I hope you keep your hardworking! ๐Ÿคฉโค

Tolong yang minta follovvback di unlisted/direct ya, ownernya sendiri yg bilang kalo itu mengganggu di timeline global.

Unlisted itu apa sih? Unlisted itu gunanya biar gak masuk timeline global dan ngespam. Kalo direct apa? Direct itu kayak dm tapi sistemnya dipost dan yang bisa baca cuma orang yang kita mention aja.

Terus itu ada dimana? Ada di icon yang gambarnya dunia. Disana juga ada pilihan private, jadi postingan kamu cuma bisa diliat mutual.

โš ๏ธ Please stop asking for follows and just list your account in the user directory! (See screenshot) Go to account settings and check the box: mstdn.social/settings/profile

When you do ask for a follow please post unlisted so that people on the local & global timelines are not bothered by this! You can do that by clicking/tapping on the "Globe" icon and change to "unlisted" ๐ŸŽ‰ Thank you!

hello can i get some new friends who didn't mind if i can be rated sometimes :0540: please boost this post and i'll follow you! don't forget to follow back tho :0540:

Yang baik kasih tau aku biar bisa terverifikasi ๐Ÿ˜ข

Looking for no nick rps because aku pusing harus manggil apa โ˜น๏ธ

No nick rps kajja kita mutualan ๐Ÿ˜ข๐Ÿ‘‰

Mastodon ๐Ÿ˜

A general-purpose Mastodon server with a 1000 character limit.