Pinned post

๐“๐จ๐ง๐ญ๐š๐ฐ๐š๐ง ๐“๐š๐ง๐ญ๐ข๐ฏ๐ž๐ฃ๐š๐ค๐ฎ๐ฅ

Tolong yang minta follovvback di unlisted/direct ya, ownernya sendiri yg bilang kalo itu mengganggu di timeline global.

Unlisted itu apa sih? Unlisted itu gunanya biar gak masuk timeline global dan ngespam. Kalo direct apa? Direct itu kayak dm tapi sistemnya dipost dan yang bisa baca cuma orang yang kita mention aja.

Terus itu ada dimana? Ada di icon yang gambarnya dunia. Disana juga ada pilihan private, jadi postingan kamu cuma bisa diliat mutual.

๐“๐จ๐ง๐ญ๐š๐ฐ๐š๐ง ๐“๐š๐ง๐ญ๐ข๐ฏ๐ž๐ฃ๐š๐ค๐ฎ๐ฅ

@Tay wadee-na kha pโ€™tay! ๐ŸŒค may i get a followback? thankyou brum brum ๐Ÿš”

@RPWBASE good day and good morning! ๐ŸŒค this is me Tontawan or for short its Tu the sunshine ๐ŸŒป and currently need more friends to talk im okay with english or ina based also im looking for another Thai RP too and the character of F4Thailand too beep beep! ๐Ÿš”

@vachirawit wadee-na kha pโ€™bright! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป may i get a followback? thankyou so much! ๐Ÿฅบ

@Kristtps selamat pagi pโ€™kit! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป may i get a followback? thankyou ๐Ÿฅบ๐Ÿ‘‹๐Ÿป

@davika wadee-na kha pโ€™davika ๐Ÿ’› may i get a followback from you? thankyou ๐Ÿฅบ

@prim wadee-na kha nong prim! ๐Ÿฅบ๐Ÿ‘‹๐Ÿป may i get a followback? thankyou ๐ŸŒป

@Stjinx_maya wadee-na kha pโ€™sing! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป may i get a followback? thankyou ๐ŸŒป

@win hello wadee-na kha pโ€™win! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป May i get a followback? thankyou ๐Ÿฅบ

@thanat@mastodon.online good morning pโ€™lee may i got a followback? thankyou so much ๐Ÿฅบ

Mastodon ๐Ÿ˜

A general-purpose Mastodon server with a 1000 character limit.