I do think Mastodon is a lot more safe than Twitter. We don't have many employees walking around who are vulnerable for social engineering. We have secure closed server systems with open source code.

We do not track you in any way nor publish any info. Ever..

Bantu boost tweet ini dan bantu untuk mempromosikan base ini. Terimakasih sebelumnya! Be patient for follback.

No rated!

⚠️ Please stop asking for follows and just list your account in the user directory! (See screenshot) Go to account settings and check the box: mstdn.social/settings/profile

When you do ask for a follow please post unlisted so that people on the local & global timelines are not bothered by this! You can do that by clicking/tapping on the "Globe" icon and change to "unlisted" πŸŽ‰ Thank you!

gaiss, yang mau minta follback mulai skrg lewat dm aja yaaa. biar ngga spam.

difoto pertama itu, dipojok kiri bawah ada icon bumi. itu klik aja. nanti muncul pilihan kayak di pict ke 2. pilih yang direct message.

hihi tolong yahh biar aplikasi nya ngga error lagii, udh di warning jg sm owner nya tuhh. jangan sampe dia jd kek jeki gaisπŸ˜”πŸ˜­πŸ‘

Mutualan yok men terutama bandmates gue mana neh?

Apknya lemot ya, gue kira jaringan gue yang lemot

APA SIH BEDANYA mastodon.online dan mstdn.social?

a thread. help boost.

Show older
Mastodon 🐘

Discover & explore Mastodon with no ads and no surveillance. Publish anything you want on Mastodon: links, pictures, text, audio & video.

All on a platform that is community-owned and ad-free.
Hosted by Stuxhost.