Pinned post

☾︎ 𝐇𝐞𝐥𝐥𝐨, 𝐏𝐞𝐞𝐩𝐬! ☽︎

Now you can send menfess through our direct post, use "Peeps" as a trigger.

Cara penggunaan direct post ada di toot selanjutnya, ya!

Untuk pengirimian menfess. Cek pinned kita ya. Have a nice day! 👋

Mention us for a shoutout and we will boosted your toot to our followers!

peeps this is jae, and he's looking for more day6 members also new friends. any volunteer?

peeps

Hei this is Kim Junkyu speaking, i'm looking for : 
- Treasure member
- Teume
- 00-05L
- YG mate
- And sp aja yang mau temanan ayok

@stux I’d say God Bless you, but it looks like he already did. 🙈💗

☾︎𝐂𝐚𝐫𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐠𝐠𝐮𝐧𝐚𝐚𝐧 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭 𝐩𝐨𝐬𝐭☽︎

1. Tag base and use "peeps" as a trigger.
2. Klik gambar "world" seperti yang ada di foto.
3. Klik "Direct: post to mentioned users only".
4. Selesai, maka toot kalian hanya bisa dilihat oleh base saja.
5. Karena belum adanya autobase maka menfess akan dipost secara manual. Jadi, harap bersabar ya!

Show thread

☾︎ 𝐇𝐞𝐥𝐥𝐨, 𝐏𝐞𝐞𝐩𝐬! ☽︎

Now you can send menfess through our direct post, use "Peeps" as a trigger.

Cara penggunaan direct post ada di toot selanjutnya, ya!

Jadi intinya apa pun domain atau platformnya sebenernya gak masalah as long as we all obey the rules bakal aman-aman aja sih. So, jangan pada bandel ya! 😜

Hai, ini jadinya gimana ya? Adminnya kolot banget sorry. *tears*

Sepertinya seru juga base ini bisa mengirim menfess dengan fitur direct post. 🤔

🌍 boosted

@selfolworld A shootout, please? I want to expand my social circle, so I need lot of new friends, also NCT hyungdeul! Worry not, I also speak Bahasa. Thank youuuu! :0180:

Mention us for a shoutout and we will boosted your toot to our followers!

🌍 boosted

hai base @selfolworld would u mind to help boots this toots? because i'm looking for my members mate, selfoll rps, and everyone who wants to be my friends, don't worry i speak bahasa in daily convo, thank you 😍🌺

🌍 boosted

@selfolworld morning base! Mind to followback me? Sekalian gua nyari fambes/ temen sama member BTS. Thanks base

🌍 boosted

Kiw etmin cwk @selfolworld @selfolworld mind to followback adik cantik? Sekalian mau minta boost soalnya mau cari temen segrup, labelmates, selfoll arpi, atau siapapun yg mau fambest sama wony xixi terimakasih🙆‍♀️💜

Hahaha sedikit intermezzo. Menurut kalian admin laki-laki atau perempuan? 🤫

🌍 boosted

@selfolworld good morning, admin! mind to help boost this toot? i'm looking for my members, labelmates, selective rps, and anyone who want to be my friends. thank you! <3

🌍 boosted

@selfolworld good morning base! Mind to followback me? Sekalian nyari fambes/ temen sama member exo? Thanks base

🌍 boosted

@selfolworld good morning, admin. Mind to boost this toot? I'm searching for these dorkies and also anyone who want to be my friends. Please hit me up. Thank you!

Anyway, I speak both BHS and ENG. (。・ω・。)ノ♡

Show older
Mastodon 🐘

A general-purpose Mastodon server with a 1000 character limit.

Support us on Ko-Fi Support us on Patreon Support us via PayPal