Udah lama gak diving, ntaran diving dah.

SEHUN. :verified: boosted

sorry for using public,

i was looking for jfb roleplay who wanna be my mutuals, just rt/boost or rep this toots. dont forget to follback, thank you.

SEHUN. :verified: boosted

sorry for using public.

i looking for roleplayers who wanna be my mutuals, just retweet/boost.
dont forget to follback, thankyou.

SEHUN. :verified: boosted

maapin publik lg ehehehe.
anak erpe ayo folloan, boots? apa rep tersera :D

SEHUN. :verified: boosted

maaf publik.
anak rp followan yuk. boots aja ๐Ÿ“โ˜๏ธ

SEHUN. :verified: boosted

โš ๏ธ Please stop asking for follows and just list your account in the user directory! (See screenshot) Go to account settings and check the box: mstdn.social/settings/profile

When you do ask for a follow please post unlisted so that people on the local & global timelines are not bothered by this! You can do that by clicking/tapping on the "Globe" icon and change to "unlisted" ๐ŸŽ‰ Thank you!

If I ask you to date me, what is your answer?

Bentar lagi toot nyampe 1000, yailah bacot sekali. :0520:

SEHUN. :verified: boosted

Selamat siang OPFOLL yukss . . !

Rules:
1. Follow + promote @RPWUPFOLL
2. RT Toots ini
3. Rep 'done'

Ditunggu sampai 13.45
GO GO GO ~

ใ…ก ๐Ÿ‘

SEHUN. :verified: boosted

Eh, taugak sih ternyata di Mastodon kita bisa dapetin list following kita secara mudah. Nih tata caranya gini. Ikutin aja setiap stepnya.

1. Klik garis 3 di sebelah kanan atas (pada web)
2. Klik Account Settings pada bagian bawah
3. Klik garis 3 di sebelah kanan atas lagi
4. Klik Import and Export
5. Lalu pilih data mana yang mau kalian download

Jadi deh filenya berformat CSV yang bisa dibuka di Excel atau Gsheets

@zsehun peng gua baru sadar kita belum followan wkwk.

SEHUN. :verified: boosted
SEHUN. :verified: boosted

Hai maaf public ๐Ÿ™

Anak RP followan ama gua yuk? Baru netes akutu masih friendless:( yang mau temenan boost aja ya? Jfb juga kay?

SEHUN. :verified: boosted

Sorry using public.

Dikarenakan kemaren akun ini ke saspen dan semua follnya habis, jadi apakah ada yang mau berteman (lagi) sama saya?

toot/boost aja yok jangan malu

Show older
Mastodon ๐Ÿ˜

Discover & explore Mastodon with no ads and no surveillance. Publish anything you want on Mastodon: links, pictures, text, audio & video.

All on a platform that is community-owned and ad-free.
Hosted by Stuxhost.