Show newer

Buku tempatan sekarang banyak lahir dari minda. Bukan pengalaman. Semua cross-compile dari sumber luar, olah dan terbit versi sendiri. Sebab tu rasa bosan baca buku tempatan. Ayat lebih kurang, travel tak, kepakaran pun tak. Yg dia pandai ialah olahan. Pls, elok kau buat novel je

RT @fedobot@twitter.com

fedora: @RobbiNespu@twitter.com The EPEL packages are maintained by our awesome KDE SIG — the same folks who maintain the packages in Fedora Linux. I'm confident you'll be happy with them.

🐦🔗: twitter.com/fedobot/status/152

Too bad there is no plasma on and I not sure if EPEL repositories from are safe and stable

Terra protocols (Terraform labs) ni dari singapore rupanya

RT @zzahir1978@twitter.com

Obviously, this government 🇲🇾 need better leader to lead the government…

🐦🔗: twitter.com/zzahir1978/status/

Memang di sengaja oleh @LHDNMofficial@twitter.com, supaya boleh buat "surprise" utk next 7 years later 🤣

RT @ImanAzlan11@twitter.com

aku tak faham la kalau buat efiling LHDN ni kenapa tak ada option untuk upload resit resit yang aku nak claim macamana dorang tau claim aku legit ke tak

🐦🔗: twitter.com/ImanAzlan11/status

RT @amofficialmy@twitter.com

Najib bukan difitnah. Najib telah dijatuhkan BERSALAH dalam dua mahkamah di Malaysia. Sekarang, Najib bukan 'not guilty until proven' tapi 'guilty but waiting to be not guilty'. Susah nak bagi orang yang sokong Najib ni faham.

🐦🔗: twitter.com/amofficialmy/statu

RT @Prathkum@twitter.com

Improve yourself as a developer:

• Code daily👨‍💻
• Don't rush 🏇
• Be positive 💪
• Self learning 👨‍💻
• Create project 🗃️
• Teach others 👨‍🏫
• Take short breaks 🍹
• Split your problem ➗
• Read books / docs 📚
• Develop some curiosity 🤯
• Contribute to open source 👥

🐦🔗: twitter.com/Prathkum/status/15

RT @bongkersz@twitter.com

Gaji CEO Sapura tu 200,000 sehari. 72juta setahun. Company rugi tak apa.

Suruh Petronas bail out buat apa? Habis bayar gaji CEO dan top management jer lah. Suruh CEO Sapura bail out pakai gaji dia sendiri lah.

🐦🔗: twitter.com/bongkersz/status/1

my wireguard auto-setup script have been removed from gitee.com , huhu.. seem even vpn auto-setup scriptnot allowed to store there

And lightweight too. Using docker or wsl is my last options.

Show thread

There is still no portable postgresql from upstream right? Unlike mysql and mariadb, i can download the archive pkgs, extract and use it as portable on my disk. I don't want to use third party apps so much. Prefer to have throwable dev env for my learning and experiment stuff.

Show older
Mastodon 🐘

A general-purpose Mastodon server with a 1000 character limit.

Support us on Ko-Fi Support us on Patreon Support us via PayPal