Pinned post

ㅤㅤ
ㅤㅤ
: I'm sorry if I dont give you a followback, you can unfollow this account if you want. I'm being selective following now. Thank you in advance. :blobcatboo: :ablobcatbongo: :blobcatblep:  

ㅤㅤ

JENNIE. :coolified: boosted
JENNIE. :coolified: boosted

it’s not that i don’t wanna be friend with you all, but i do selective following... i just... don’t wanna see my timeline full with “follback” toots only and those who use a nickname. feel free to unfollow. 🥺

mutuals saya, apa ada yang main di RPverse?

JENNIE. :coolified: boosted

Kemarin banyak yang share cara auto bikin semua toots lo switched jadi unlisted sebelum dikirim, biar enggak ribet atau kecolongan, setau gue ada di bagian preference, terus pencet default post public, habis itu pilih unlisted. Jadi kalau emang ada toot yang mau lo share ke local timeline, bisa lo pilih dulu sebelum lo kirim, terserah sih mau pake cara yang mana.

Yang jelas jangan self-centered banget, kata Stux juga "This is SOCIAL media not self centered media".

Xoxo.

Show thread
JENNIE. :coolified: boosted

Maaf pake public post.

Gak semua toot lo harus di share di local timeline kayaknya deh, gue sok tau banget ya, tapi asli mau itu upfol, nyapa temej, atau apapun, kalau bikin local timeline isinya lo semua tetep aja.. Annoying? Soalnya dari kemarin yang fix diributin tuh soal spam mulu, sampe ada server khusus gitu, meski ujung-ujungnya yang bikin server itu stres sendiri, btw !

Guys please, filter aja ya yang mau lo share ke local timeline, jangan semua toots lo dimasukin ke sana.

JENNIE. :coolified: boosted

Attenshun, attenshun! 𝗦𝗘𝗟𝗘𝗖𝗧𝗜𝗩𝗘 𝗙𝗢𝗟𝗟𝗢𝗪𝗜𝗡𝗚 / 𝗡𝗢 𝗡𝗜𝗖𝗞 rpers, mind to reply or boost this toot? I am so friendless right now and I need more friends to have fun with! :ablobcatwave: Please, please. :awwwblob:

JENNIE. :coolified: boosted

oh.. please dont do qna thing in public.. please.. that counted as spam.. dan akhirnya nambah-nambahin kerjaan stux doang..

JENNIE. :coolified: boosted

I'll stay here because the emojis are too damn cute. Plus I love cats. :ablobcatheartsqueeze:

JENNIE. :coolified: boosted

Help boost dong. pada baca yg ini apa ya? Ini tuh si thecreator lagi peringatin si barsa (yg pake domain rpvortex) kalau acc barsa itu gak kayak acc rp,yg padahal rpvortex itu didesain khusus buat rp. Si thecreator ngancem barsa buat pindah ke domain lainnya/buat konfirmasi kalau barsa ini akun rp dalam kurun waktu 24h. Kalau lewat dari 24h gak pindah/konfirmasi juga,the creator bakalan ngesuspend acc si barsa. The creator rekomen barsa move ke mstdnsocial aja kalau gak mau konfirmasi dia itu rp

JENNIE. :coolified: boosted

Yang mau pindah, silakan
Yang mau stay, silakan
Tapi please, manners nya dipake

JENNIE. :coolified: boosted

@wonpilz I was only EXPECTING 10-20 users.

That isn't what showed up and I literally can't afford the resources for this many accounts.

Nevermind the accounts of the friends who I invited to join. I am just crying right now.

JENNIE. :coolified: boosted

@wonpilz burned out?

I was expecting perhaps 10-20 users. Not 661.

I can't afford a hosting plan that high

ga ngerti lagi developernya kenapa baik-baik banget.. :blobcatcry:

JENNIE. :coolified: boosted
JENNIE. :coolified: boosted

@FrostedSiren Kate, you really did something for us, thank you so much. 🥺

seneng disini soalnya ada banyak emoji gemes. :ablobcatheart: :ablobcatcry:

JENNIE. :coolified: boosted

W/N : I think that you guys don't have to talk too much. We all should be thankful because the developer/admin of this website give us instance/domain for roleplayers only. Anw, this migration will be a benefit for the non RP users and ourselves (RP users). Right now, please be patient for those who haven't entered the new instance because the server is down/on maintenance. For those who haven't receive email, check it on the spam. The email might be sent there. See you on the new instance! 👋👀

Show older
Mastodon 🐘

A general-purpose Mastodon server with a 1000 character limit.

Support us on Ko-Fi Support us on Patreon Support us via PayPal