minkyu boosted
minkyu boosted

maaf pake publik

yuk followan anak rp toot/boots aja ntar follback ya harus peka 😑

minkyu boosted

Help boost ya!
yang mau mutualan boost ya auto fb!

minkyu boosted

Hai maaf public πŸ™

Anak RP followan ama gua yuk? Baru netes akutu masih friendless:( yang mau temenan boost aja ya? Jfb juga kay?

minkyu boosted

Sorry local, anak rp mutualan? Just boost/rep.

minkyu boosted

I'm sorry for using public. but if you see this, please help me with a BOOST or a TOOT.

This has been Kim Mingyu from SEVENTEEN, Having a mission to collect some more friend to talk with here since i lost them all. yeah, i do provides foods, fancy car, and also MEME.

Let's befriend with me. :0090:

minkyu boosted

sorry public.
follow side acc gua dong. Boost ae . Auto fb ya πŸ‘πŸ»πŸ˜†

minkyu boosted
minkyu boosted
minkyu boosted

sorry public

anak rp yang ga pelit follback dan mau mutualan sama akun ooc, mangga rt/boost aja nanti gua follow.

minkyu boosted

Sorry publik

Anak Rp followan yuk? RT/boots aja auto fb ya

minkyu boosted

sorry public

anak rp followan yuk? rep boost aj janlup fback

minkyu boosted

Oke, so lemme share beberapa domain/instance yang udah gw cobain

1. mastodon online
user nya ada 21k an dengan tingkat keaktifan di angka 8k an. Domain ini sempet ditutup karena tingkat Regis yang tinggi, tapi sekarang udah buka lagi.
ini salah satu domain yg banyak dihuni anak RP
Base RP juga banyak yg pake domain ini

minkyu boosted
minkyu boosted
minkyu boosted

sorry for using publicπŸ™

please rt or boost this toot for a follow
and don't forget to follow me back. thank you hehe

Show older
Mastodon 🐘

Discover & explore Mastodon with no ads and no surveillance. Publish anything you want on Mastodon: links, pictures, text, audio & video.

All on a platform that is community-owned and ad-free.
Hosted by Stuxhost.