Minhyun :coolified: boosted
Minhyun :coolified: boosted

ketika lo cuma ngerasa under pressure gak jelas dan banyak rasa takut sedih kecewa, yaudah u deserve to find another happiness ,ur mental health and ur happiness is way matter than anything, the one who always bring u down gausah diperjuangin. remember we cant handle everything in our hands, ketika sesuatu udah gabisa diperjuangin ya udah.

은택이 β˜€οΈν”½ #.라이브온

Minhyun :coolified: boosted

Let’s prepare for "Live On" with Minhyun

Today (9 Nov) at 2.20PM KST

Dont miss it! πŸ˜‰

t.co/y6bdaGPibq

My acc got s word there πŸ™ƒπŸ™ƒ

Minhyun :coolified: boosted

RT / boost to get a followback!
don't forget to follow me first :0020:

Minhyun :coolified: boosted

BOOST THIS TWEET TO GET A FOLLOWBACK FROM US!

But make sure you have followed us first :)

Β£89 itu kayak yang... Gila cuy sebulan ngeluarin duit 1.5 jt lebih cuma buat bayarin server sebulan dan itu bukan buat dia pribadi. She is really a kind person.

Show thread

Sebenernya kalau mau supaya bisa meringankan, coba deh para rpers kumpulin uang trus donasi ke developer yg buka servernya. Buat buka server 1 bulan itu mahal loh. Bersyukur kita dikasih lapak. Kalau dia bisa dibantu kan bagus banget. Pasti dgn senang hati juga dia ngurus servernya.

Minhyun :coolified: boosted

HOW TO MOVE SERVER/MOVE FOLLOWERS

A THREAD (karena banyak yg masih ga tau cara mindahin followers)

Minhyun :coolified: boosted

:ms_exclamation_mark_red: :ms_exclamation_mark_red: :ms_exclamation_mark_red: ATTENTION :ms_exclamation_mark_red: :ms_exclamation_mark_red: :ms_exclamation_mark_red:

To All Roleplayers :coolified:
Check @rpvortex.online !
A brand new server only for Roleplayers!

We only have 24 hours to change domain! Thank you!!
rpvortex.online/

Agak ribet pindahin akun. Tapi bisa dicoba πŸ˜… go check @TheCreator toots if you want to know how to migrate or anything

Show older
Mastodon 🐘

A general-purpose Mastodon server with a 1000 character limit.