Pinned post

ㅤㅤ
┊ Krysyal 𝗑 Repje

I’m happy to announce that i’m starting
another
chapter of my career as Krystal or another
name is Repje.

let's be friends? reply or dm.
ㅤㅤㅤ

Pinned post

ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤ she's my sista for evah.
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ @iwrene

Pinned post

ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
ㅤ ㅤcompletely in love with this guy.
ㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ @jongind
ㅤㅤ
ㅤㅤ

Pinned post

ㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤ ㅤㅤㅤhe's my brota for evah
ㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ @xrigjen ㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤ

repje :verified: boosted

I'm sorry for use public.

Hallo temen" rp, still wake up? do you want to be my friend?

Reply or boost this toot, ayo kita ngobrol banyak dan bisa jadi teman baik.

repje :verified: boosted

@nyebat danan kalo mau minta fb ubah ke unlisted dulu biar ga nyampah

repje :verified: boosted

tolong user iwrene kalo mau cipokan di dm aja, disediain dm tuh dipake bukan buat pajangan doang. ga ngerti cara pakenya? sini gue ajarin.

lo mau gue hujat apa cipokan di tl? lg mood nih @iwrene

hay, kenalan yuu. ripli ajaa, nanti aku kasih fi aku ke kalian.

repje :verified: boosted

sorry public

anak arpi hayu mutualan! rep/boost aja tar ak follow tapi jan lupa jfb ya :ablobcaramelldansen:

ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤ she's my sista for evah.
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ @iwrene

Show older
Mastodon 🐘

A general-purpose Mastodon server with a 1000 character limit.

Support us on Ko-Fi Support us on Patreon Support us via PayPal