Pinned post

γ…€γ…€
β”Š Krysyal 𝗑 Repje

I’m happy to announce that i’m starting
another
chapter of my career as Krystal or another
name is Repje.

let's be friends? reply or dm.
γ…€γ…€γ…€

Pinned post

γ…€γ…€γ…€
γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€ she's my sista for evah.
γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€ @iwrene γ…€
γ…€
γ…€

Pinned post

γ…€γ…€γ…€
γ…€γ…€γ…€
γ…€ γ…€completely in love with this guy.
γ…€γ…€ γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€ @jongind
γ…€γ…€
γ…€γ…€

Pinned post

γ…€γ…€γ…€γ…€
γ…€γ…€ γ…€γ…€γ…€he's my brota for evah
γ…€γ…€
γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€ @xrigjen γ…€γ…€
γ…€γ…€γ…€γ…€

repje :verified: boosted

I'm sorry for use public.

Hallo temen" rp, still wake up? do you want to be my friend?

Reply or boost this toot, ayo kita ngobrol banyak dan bisa jadi teman baik.

repje :verified: boosted

@nyebat danan kalo mau minta fb ubah ke unlisted dulu biar ga nyampah

repje :verified: boosted

tolong user iwrene kalo mau cipokan di dm aja, disediain dm tuh dipake bukan buat pajangan doang. ga ngerti cara pakenya? sini gue ajarin.

lo mau gue hujat apa cipokan di tl? lg mood nih @iwrene

γ…€γ…€
γ…€don't wasting ur time just fr fake world.
γ…€γ…€
γ…€γ…€

hay, kenalan yuu. ripli ajaa, nanti aku kasih fi aku ke kalian.

repje :verified: boosted

sorry public

anak arpi hayu mutualan! rep/boost aja tar ak follow tapi jan lupa jfb ya :ablobcaramelldansen:

γ…€γ…€γ…€
γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€ she's my sista for evah.
γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€ @iwrene γ…€
γ…€
γ…€

Show older
Mastodon 🐘

Discover & explore Mastodon with no ads and no surveillance. Publish anything you want on Mastodon: links, pictures, text, audio & video.

All on a platform that is community-owned and ad-free.
Hosted by Stuxhost.