Follow

ketika lo cuma ngerasa under pressure gak jelas dan banyak rasa takut sedih kecewa, yaudah u deserve to find another happiness ,ur mental health and ur happiness is way matter than anything, the one who always bring u down gausah diperjuangin. remember we cant handle everything in our hands, ketika sesuatu udah gabisa diperjuangin ya udah.

@jovy yaudeh tunggu kalo kaga dibales sampe besok baru bilang gua

@jovy dia kerja kayanye balik malem. so tau aje gua

@jovy btw kalo bisa jgn pake public twit sambat begini ra. unlisted aje

Sign in to participate in the conversation
Mastodon 🐘

A general-purpose Mastodon server with a 1000 character limit.

Support us on Ko-Fi Support us on Patreon Support us via PayPal