voscit boosted

❤️ You don't have to say sorry for posting in the public timeline😘 If you just don't send many posts within a few seconds it's all okay! :toot: :mastodon_oops:

voscit boosted

Sorry for using public

Arpi arpi ayok followan / mutualan
Boost aja yaah jangan Lupa folbek kakakk 🤗🤗

voscit boosted

sorry for using public.

anak rp ada yg mau temenan atau mutualan sama aku? boost/rep aja yaa. thank you.

voscit boosted
voscit boosted
voscit boosted

sorry for public.

bisakah aku mendapatkan mutual? auto fb ya nanti ~

silahkan di boots, jika ingin fams/bestie silahkan reply saja.. :blobcathappy:

voscit boosted

malam, sorry for public.

rp ada yang mau followan sekaligus temenan? rep/boost aja ya, thank you! :232327:

voscit boosted

maapin publik lg ehehehe.
anak erpe ayo folloan, boots? apa rep tersera :D

voscit boosted

sorry public 🙏🏻

Anak RP ayo followan, boost atau rep aja yoo

voscit boosted

🌹 : : sorry for using public .

Hello! This is Rosé and I'm looking for everyone who wants to be my friends and talk with me esp my labelmates, linemates, NCT ; Super Junior; RedVelvet rps (bcs im your fan!♡)

boost this toot and let's be friends! :11111:

voscit boosted

sorry using public.

mutualan? boost/rt ya nanti difollow

voscit boosted

sorry public bentar

yang mau mutualan rt / boost aja langsung gua follow tapi gua mohon langsung fb, thanks.

voscit boosted

sorry for using publik.

rp followan yok, toot/boost ae ntar gua follow tapi autofb.
fambest sekalian juga boleh, gua friendless banget.

voscit boosted

I'm sorry for using public!

ayo temenan toots/boots aja mau nambah mutual! 🥺🖐🏻

thank u

voscit boosted

sorry public,

anak rp temenan yuk? auto fb kalo bisa

Show older
Mastodon 🐘

A general-purpose Mastodon server with a 1000 character limit.

Support us on Ko-Fi Support us on Patreon Support us via PayPal