Show newer
IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

oh.. please dont do qna thing in public.. please.. that counted as spam.. dan akhirnya nambah-nambahin kerjaan stux doang..

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

Guys, jangan buka rpvortex dulu mending ๐Ÿฅบ biar servernya balik normal. Si kate harus ngebayar lebih buat balikin servernya ๐Ÿ’”

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

Creatornya rpvortex keliatan lagi pusing banget apalagi sama biaya buat upgrade domainnya deh. Jujur takut disuruh pindah lagi.

It is not even a joke.. this platform is my new addicting. ๐Ÿคง

Suka lupa unlist ih. Tolong banget ini mah bisa gak sih settingsnya jadi default unlist terus kalo di web. ๐Ÿ˜ญ

Izin menaikkan toot ini lagi ya temen-temen mumpung lagi rame. Soalnya udah diperingatin juga sama owner dari platform ini. Kita have fun aja dulu di sini yuk ๐Ÿ˜ mstdn.social/@ireme/1051519443

Yang minta followback ke orang-orang tapi settings toot-nya masih global semoga cepet kesuspend aja ya hehehe. Kasian yang mau mingle beneran sama orang-orang jadi gak bisa karena isinya mostly cuma tweet minta followback doang. :blobcathappy:

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

im better at socialize in this platform tbh, i can hit up random people and they just reply it kindly. we can just talk freely.

@selfolbase good morning, Bana. Mind to boost this toot? I'm searching for these dorkies and also anyone who want to be my friends. Please hit me up. Thank you!

Anyway, I speak both BHS and ENG. โ™ก

@selfolworld good morning, admin. Mind to boost this toot? I'm searching for these dorkies and also anyone who want to be my friends. Please hit me up. Thank you!

Anyway, I speak both BHS and ENG. (๏ฝก๏ฝฅฯ‰๏ฝฅ๏ฝก)๏พ‰โ™ก

Good morning. If you're a selfol rpers, you better follow this base @selfolbase โœจ

It is so cold outside. Don't forget to wear a very warm socks and wrap yourself in a fluffy blanket! :blobcatcomfhappy:

I just realized.. I haven't replied all of the toots. Wait for me fwends. :blobcatmeltlove:

Show older
Mastodon ๐Ÿ˜

Discover & explore Mastodon with no ads and no surveillance. Publish anything you want on Mastodon: links, pictures, text, audio & video.

All on a platform that is community-owned and ad-free.
Hosted by Stuxhost.