@irenec #. aku juga sama! Kalo di twt suka minder mau pake English, tapi di sini aku coba aja walaupun masih banyak salahnya yang penting biar terbiasa dulu. :blobcat_melt:

@vseungwoo no need to worry. My English isn't good as well but at least we're already try to practicing, right? Keep up the good work, Wooya!

Good morning, sleepyhead. May your day be filled with positive things and full of blessings. You are so great! Keep up the good work because I'm so proud of you! :blobcatblush: @Juhnny

Good morning, mastodonians. I'm so happy that it's saturday because finally we can do anything that we want without thinking about our works and such (hopefully). :blobcatmmm:

And please please please remember that the viruses are still out there, so don't forget to wear your mask and stay safe everyone!

@stux stay safe, stux! The viruses are still out there. :blobcatcomfeyes:

@stux I hope you have a great weekend! Please don't forget to take care of yourself first, stux. :blob_cat_heart:

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

yang baru join mstdn, welcome

Ayo kenali dulu lingkungannya, jangan hajar upfoll an ya

Adminnya udah minta kita berhenti minta follow di public, kalau mau upfoll boleh pake base ya, udah banyak tuh,

Buat user lama, boleh bantu ingetin kalau nemu yang masih upfoll di public, but please be nice,

here, saya attached link perkara upfoll, ada toot dari admin juga soal permintaan berhenti minta upfoll di public

mstdn.social/@ttehyung/1051625

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

Take care of yourself so you can keep being awesome.

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

Love yourself first, and everything else falls in line. You really have to love yourself to get anything done in this world. ~ Lucille Ball

@Juhnny take your time as much as you need to recharge it. You've done so well, bebe! I'm so proud of you. :blob_cat_snuggle:

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

BOOST THIS TWEET TO GET A FOLLOWBACK FROM US!

But make sure you have followed us first :)

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

#. just reminder, karna disini udah banyak base rp jd gunain base rp aja buat followan daripada make timeline public terus. biar nonRP ga risih liat anak rp keliaran, jd saling menghargai aja ya.

Maaf ya numpang lewat di public.

Abis ngeliat local timeline lumayan banyak toot minta followback yang lewat, mau ngingetin aja di sini beda ya sama di twitter. Tiap platform pasti beda etika buat maininnya, ada baiknya kalian juga cari tau dulu ya etika buat main di platform ini supaya gak ganggu yang non-RP.

Ini aku cantumin thread tips-nya supaya bisa ngebantu kalian yang masih bingung main di sini. :ablobcatwink:

shoutout to @leehi_hi :ACNH_Love:

mstdn.social/@leehi_hi/1051568

Show older
Mastodon ๐Ÿ˜

Discover & explore Mastodon with no ads and no surveillance. Publish anything you want on Mastodon: links, pictures, text, audio & video.

All on a platform that is community-owned and ad-free.
Hosted by Stuxhost.