Pinned post

ใ…คใ…ค
๐ƒ๐ˆ๐’๐‚๐‹๐€๐ˆ๐Œ๐„๐‘:

๐–ณ๐—๐—‚๐—Œ ๐—‚๐—Œ ๐—๐—‹๐—‚๐—๐—๐–พ๐—‡ ๐–ป๐—’ ๐—๐—‹๐—‚๐—๐–พ๐—‹, ๐–จ'๐—† ๐—‡๐—ˆ๐— ๐—๐—‹๐—’๐—‚๐—‡๐—€ ๐—๐—ˆ ๐—ˆ๐–ฟ๐–ฟ๐–พ๐—‡๐–ฝ ๐—ˆ๐—‹ ๐—‚๐—‡๐—Œ๐—Ž๐—…๐— ๐–บ๐—‡๐—’๐—ˆ๐—‡๐–พ ๐—๐—๐–บ๐—๐—Œ๐—ˆ๐–พ๐—๐–พ๐—‹.

๐–จ'๐—† ๐—Œ๐—ˆ ๐—Œ๐—ˆ๐—‹๐—‹๐—’ ๐—‚๐–ฟ ๐—’๐—ˆ๐—Ž ๐—€๐—ˆ๐— ๐—Ž๐—‡๐–ฟ๐—ˆ๐—…๐—…๐—ˆ๐—๐–พ๐–ฝ ๐—ˆ๐—‹ ๐—Œ๐—ˆ๐–ฟ๐—-๐–ป๐—…๐—ˆ๐–ผ๐—„๐–พ๐–ฝ ๐–ป๐—’ ๐—†๐–พ, ๐—‚๐— ๐—‚๐—Œ ๐–ป๐–พ๐–ผ๐–บ๐—Ž๐—Œ๐–พ ๐–จ ๐–ฝ๐—ˆ ๐—ฆ๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—–๐—ง๐—œ๐—ฉ๐—˜ ๐—™๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—ข๐—ช๐—œ๐—ก๐—š ๐–ฟ๐—‹๐—ˆ๐—† ๐—‡๐—ˆ๐— ๐—ˆ๐—‡. ๐–จ'๐—† ๐—Œ๐—ˆ๐—‹๐—‹๐—’ ๐—‚๐–ฟ ๐–จ ๐–ฝ๐—ˆ๐—‡'๐— ๐—€๐—‚๐—๐–พ ๐—’๐—ˆ๐—Ž ๐–บ ๐–ฟ๐—ˆ๐—…๐—…๐—ˆ๐—, ๐–บ๐—‡๐–ฝ ๐—’๐—ˆ๐—Ž ๐–ผ๐–บ๐—‡ ๐—Ž๐—‡๐–ฟ๐—ˆ๐—…๐—…๐—ˆ๐— ๐—†๐–พ ๐—‚๐–ฟ ๐—’๐—ˆ๐—Ž'๐—‹๐–พ ๐—Ž๐—‡๐–ผ๐—ˆ๐—†๐–ฟ๐—ˆ๐—‹๐—๐–บ๐–ป๐—…๐–พ ๐—๐—‚๐—๐— ๐—‚๐—. ๐–ณ๐—๐–บ๐—‡๐—„ ๐—’๐—ˆ๐—Ž.

๐–ฎ๐—, ๐–จ ๐—๐—ˆ๐—‰๐–พ ๐—๐—๐–บ๐— ๐—๐—๐—ˆ๐–พ๐—๐–พ๐—‹ ๐—€๐–พ๐—๐—Œ ๐—๐—ˆ ๐—‹๐–พ๐–บ๐–ฝ ๐—๐—๐—‚๐—Œ ๐—๐—‚๐—…๐—… ๐—๐–บ๐—๐–พ ๐–บ ๐–ฝ๐–พ๐—…๐—‚๐—€๐—๐—๐–ฟ๐—Ž๐—… ๐–ฝ๐–บ๐—’ ๐–บ๐—๐–พ๐–บ๐–ฝ! :blobcatflower:
ใ…คใ…ค

Good morning, sleepyhead. May your day be filled with positive things and full of blessings. You are so great! Keep up the good work because I'm so proud of you! :blobcatblush: @Juhnny

Good morning, mastodonians. I'm so happy that it's saturday because finally we can do anything that we want without thinking about our works and such (hopefully). :blobcatmmm:

And please please please remember that the viruses are still out there, so don't forget to wear your mask and stay safe everyone!

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

yang baru join mstdn, welcome

Ayo kenali dulu lingkungannya, jangan hajar upfoll an ya

Adminnya udah minta kita berhenti minta follow di public, kalau mau upfoll boleh pake base ya, udah banyak tuh,

Buat user lama, boleh bantu ingetin kalau nemu yang masih upfoll di public, but please be nice,

here, saya attached link perkara upfoll, ada toot dari admin juga soal permintaan berhenti minta upfoll di public

mstdn.social/@ttehyung/1051625

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

Take care of yourself so you can keep being awesome.

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

Love yourself first, and everything else falls in line. You really have to love yourself to get anything done in this world. ~ Lucille Ball

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

BOOST THIS TWEET TO GET A FOLLOWBACK FROM US!

But make sure you have followed us first :)

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

#. just reminder, karna disini udah banyak base rp jd gunain base rp aja buat followan daripada make timeline public terus. biar nonRP ga risih liat anak rp keliaran, jd saling menghargai aja ya.

Maaf ya numpang lewat di public.

Abis ngeliat local timeline lumayan banyak toot minta followback yang lewat, mau ngingetin aja di sini beda ya sama di twitter. Tiap platform pasti beda etika buat maininnya, ada baiknya kalian juga cari tau dulu ya etika buat main di platform ini supaya gak ganggu yang non-RP.

Ini aku cantumin thread tips-nya supaya bisa ngebantu kalian yang masih bingung main di sini. :ablobcatwink:

shoutout to @leehi_hi :ACNH_Love:

mstdn.social/@leehi_hi/1051568

A little sneak peek of myself in our upcoming season's greetings. Pretty, isn't it?

You better prepare your money from now and spend your money for our season's greetings. ๐Ÿ’™

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

: Itโ€™s my third day and I still suffer a bit of a culture shock when running this platform. ๐Ÿ’ง

#. Let me take a little rest before I'm going to socializing with the others. See you later, mastodonians! :blob_cat_melt:

Good evening people of the internet. If you're looking for an English rps base you can follow @englishroleplayer to gain more friends! :blobcatinlove:

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

In conclusion, I love this platform.

Home isinya cuma Xuanyi. I think I should do more socializing. ๐Ÿ‘€

IRENE. :chaos_emerald_red: boosted

Dari toots ini kita belajar, every little things that we did. Maupun itu kecil sekali hampir tidak ada efeknya ke kita bukan berarti tidak berefek ke orang lain. Akibat dari kita yang sekecil ini bayangin dampaknya besar banget kan. Ada baiknya if we maintain our social manners. Untuk yang belum tau platform ini ada baiknya bertanya dahulu sebelum memulai jangan asal membuat sesuatu, ujung-ujungnya malah minta maaf karena ketidak-tahuan kita, ini gak mslh

Tetapi (cont)
mstdn.social/@loev/10516257390

Show older
Mastodon ๐Ÿ˜

Discover & explore Mastodon with no ads and no surveillance. Publish anything you want on Mastodon: links, pictures, text, audio & video.

All on a platform that is community-owned and ad-free.
Hosted by Stuxhost.