sorry for using public, but since im bored who's want to have convo with me? just say hi (dont forget to change into unlisted) or boots this toot and ill greet u as soon as possible!

J. :verified: boosted

Oke, karena ternyata masih banyak yang nge toot followan sama mutualan in public,
Lemme explain in the simplest way possible

Ini berlaku tidak hanya untuk anak RP aja ya, tapi semua jenis akun.

Admin mstdn social pernah nge toot dan meminta para user untuk BERHENTI meminta follow di public (linknya di bawah)

mstdn.social/@stux/10515161218

Tapi, yang terjadi malah makin parah ya,
Yang minta follow justru sengaja nge set Public, dan nge unlisted toot biasa,

Kebalik gan

J. :verified: boosted

Punten, yang mau latah date or reject silahkan ya~

Tapi tolong jangan di publik nanti penuh sama date and reject semua πŸ₯°πŸ₯°

Thank you I love you~

J. :verified: boosted

Sorry publik lagi, Karna masih banyak orang yang nge toot minta fb secara "publish" , kalo bisa mending toot private/unlist aja or dm, kalo semisal lo takut lupa. Lo bisa setting disini.
Alasan anak rp pindah kesini kan gara gara acc nya di tangguhkan sama pihak t***** karna dianggap spam dan melanggar rules, so plis jangan mengulang kesalahan yang sama, selain spam. Kalo di publish itu mengganggu pihak non rp, sekali lagi. INI BUKAN T***** tolong bijak dalam memakai apk

i realllyyyy miss my black hair soO much :ablobcatheart: because it's been a long time since i've used dark colours on my hair. do you miss my black hair too, czenniesπŸ’š? πŸ‘€

J. :verified: boosted

Really thank you for the creator of RPVortex, if you think you can't handle it, please stop. We are okay with it.

We are grateful enough with your good intentions. ❀❀❀

J. :verified: boosted

W/N : I think that you guys don't have to talk too much. We all should be thankful because the developer/admin of this website give us instance/domain for roleplayers only. Anw, this migration will be a benefit for the non RP users and ourselves (RP users). Right now, please be patient for those who haven't entered the new instance because the server is down/on maintenance. For those who haven't receive email, check it on the spam. The email might be sent there. See you on the new instance! πŸ‘‹πŸ‘€

J. :verified: boosted

hayo yg masih minta fb lewat publik diganti yuk jadi dm/pribadi gitu biar yg lain bisa jbjb sama akun kalian gadikira spam~πŸ€—

Show thread

NCT 2020 RESONANCE Pt. 2 will be released on 23rd November 2020. Yuhuu Im so happy. My promotional unit for this comeback is with my uri baby Jisungie (ο½₯Β΄Π·`ο½₯) and my beloved Johnny, Jungwoo, Yuta, Hendery and Ten hyung! Who's looking forward to see our perform? of course our czenniesπŸ’šπŸ˜

πŸ”— t.co/5b8ulLvy1n

J. :verified: boosted

After NCT DREAM Season Greeting 2021 Photo Teaser, now you have NCT DREAM Season Greeting 2021 Video Teaser! Please watch this video for bright up your day! because this is our second video after NCT DREAM DΓ©jΓ vu Track Video with full member! Im so happy. πŸ˜’πŸ’š I wish our CzenniesπŸ’š is happy too! πŸ₯Ί

πŸŽ₯ t.co/kl6FD8f3Ks

J. :verified: boosted

Tolong yang minta follovvback di unlisted/direct ya, ownernya sendiri yg bilang kalo itu mengganggu di timeline global.

Unlisted itu apa sih? Unlisted itu gunanya biar gak masuk timeline global dan ngespam. Kalo direct apa? Direct itu kayak dm tapi sistemnya dipost dan yang bisa baca cuma orang yang kita mention aja.

Terus itu ada dimana? Ada di icon yang gambarnya dunia. Disana juga ada pilihan private, jadi postingan kamu cuma bisa diliat mutual.

J. :verified: boosted

Halo, untuk sesi follback selanjutnya. Rules akan ditambah yaitu :

- Set status promote kalian untuk base di "UNLISTED" bukan "PUBLIC" demi kenyamanan bersama yaa 😁
- Tidak akan di follback jika tidak open sesi follback!
- Gunakan base dengan baik ya, SEMUA MENFESS PROMOTE/SA akan saya posting dari bawah SESUAI RULES.

Tolong di boost supaya pengguna base ini tau semua πŸ™

Terima kasih.

Hi beautiful @selfolbase πŸ˜šπŸ‘‹ Good morning 😍 Can I get followback? Nana promise, ill jbjb ur boosted :0130: kapan lagi kan jaemin nct minta followback :3

Show older
Mastodon 🐘

Discover & explore Mastodon with no ads and no surveillance. Publish anything you want on Mastodon: links, pictures, text, audio & video.

All on a platform that is community-owned and ad-free.
Hosted by Stuxhost.