주창욱 :verified: boosted
주창욱 :verified: boosted
주창욱 :verified: boosted

@changuk LOONA members, Baek Jiheon and Wang Yiren. 🤧

주창욱 :verified: boosted
주창욱 :verified: boosted
주창욱 :verified: boosted
주창욱 :verified: boosted
주창욱 :verified: boosted

Sorry bcs I made it public again but I wanna ask you which female idol do you guys really wish to see here? I'm a lil bit curious

✨ sorry for using public ✨

I need some new mutuals to fill my empty timeline. I'm using English/Bahasa and kinda selective. If you're not using nick/jfb/follow thingy on your dn please reply this.

Thankyou :mastogrin:

주창욱 :verified: boosted

"get off my lawn" she said
Kinda harsh don't you think
Dia yg open door, tapi saat banyak yg mau masuk, pintunya dibanting dan orang yg udah masuk diusir paksa, hina

well enjoy your fine little world mba Kate

주창욱 :verified: boosted

Sorry for using public

But...

Kurang-kurangin nge-Toot di global. Karena mengganggu yang non RP. Caranya simple kok bisa cek pinned aku buat cara gak ganggunya. Akun kalian di unlist, biar setiap nge-Toot gak muncul di local dan gak ganggu. Udah banyak yang komentar bahwa dengan kalian upfoll, minta folbek, ngetag fambest di public tuh ganggu, karena kayak spam.

1. Kata-katanya sama kayak follbek dong, rep/boost
2. Yang non-RP gak ngerti Indo

Jadi kita dikiranya spam. Mohon pengertiannya

Sorry for using locals.

I'm searching for some mutuals. Both Bahasa and English speakers are fine.

I need my drippin members and also my labelmates. Anyone can reply this too, I need more friends.

Thankyou in advance.

주창욱 :verified: boosted

Karena masih banyak yang struggle, aku bantuin ya

Ikutin step yang ada di foto aja, terus jangan lupa di save settingnya

Maaf kalau UI/tampilannya beda, aku online pakai PC jadi mungkin berbeda dengan tampilan di HP. Tapi overall sama kok. Semoga bisa membantu ya!

Show thread
주창욱 :verified: boosted

⚠️ Please stop asking for follows and just list your account in the user directory! (See screenshot) Go to account settings and check the box: mstdn.social/settings/profile

When you do ask for a follow please post unlisted so that people on the local & global timelines are not bothered by this! You can do that by clicking/tapping on the "Globe" icon and change to "unlisted" 🎉 Thank you!

[📸] 20.11.04 🤎

가을 향을 가득 담은 우리 드리핀🍂
드리핀과 여러분이 함께 하는 가을이어서
더욱 소중하고 예쁜 계절이 되었어요🤎


Show older
Mastodon 🐘

A general-purpose Mastodon server with a 1000 character limit.