Zunof boosted

anak rp yang gak masalah saya akun baru, mari followan. rep/boost aja ya terutama anak-anak bighit.

Zunof boosted

Oiya kawan rp boleh dong klik toot ini terus boost toot yang ada biar naik terus tootnya makasihhhh

Show thread
Zunof boosted

hi! sorry for use public and local.

rp jfb followan yuk? don't forget to gimme feedback. boost/reply please?
thank you! yang mau temenan dm aja xixi😖

Zunof boosted

Sorry for using public

I'm looking for jfb roleplay who wanna be my mutuals, boots/rep this toots. I'll be follow you, dont forget to follback me. Thank you.

Zunof boosted

BOOST THIS TWEET TO GET A FOLLOWBACK FROM US!

MAKE SURE YOU'VE FOLLOWING US :)

Zunof boosted

Sorry using public

i'm looking for jfb roleplay who wanna be my mutuals, boots/rep this toots. i'll be follow you, dont forget to follow me back. Thanks.

Zunof boosted

Sorry public bentar,

Lagi nyari anak roleplayer jfb, boots/rep aja wajib banget follback, thanks🙏🏻

Mending mana

Zunof boosted

Maaf ya numpang lewat di public.

Abis ngeliat local timeline lumayan banyak toot minta followback yang lewat, mau ngingetin aja di sini beda ya sama di twitter. Tiap platform pasti beda etika buat maininnya, ada baiknya kalian juga cari tau dulu ya etika buat main di platform ini supaya gak ganggu yang non-RP.

Ini aku cantumin thread tips-nya supaya bisa ngebantu kalian yang masih bingung main di sini. :ablobcatwink:

shoutout to @leehi_hi :ACNH_Love:

mstdn.social/@leehi_hi/1051568

Zunof boosted
Zunof boosted

sorry for using public

i'm looking for roleplay who wanna be my mutuals, retweet or boost this toots. i'll be fast to follow you.

Zunof boosted

sorry for using public

i'm looking for roleplay who wanna be my mutuals, retweet or boost this toots. i'll be fast to follow you.

sorry public bentar

yang mau mutualan rt / boost aja langsung gua follow tapi jangan lupa buat follback

Terimakasih

Show older
Mastodon 🐘

A general-purpose Mastodon server with a 1000 character limit.

Support us on Ko-Fi Support us on Patreon Support us via PayPal