Younghoon :verified: boosted
Younghoon :verified: boosted

Tolong yang minta follovvback di unlisted/direct ya, ownernya sendiri yg bilang kalo itu mengganggu di timeline global.

Unlisted itu apa sih? Unlisted itu gunanya biar gak masuk timeline global dan ngespam. Kalo direct apa? Direct itu kayak dm tapi sistemnya dipost dan yang bisa baca cuma orang yang kita mention aja.

Terus itu ada dimana? Ada di icon yang gambarnya dunia. Disana juga ada pilihan private, jadi postingan kamu cuma bisa diliat mutual.

Younghoon :verified: boosted

Barusan nanya stux kenapa akun bisa suspen, dan gimana cara biar akun kita ngga ke suspend, trus sama stux disuruh baca ini ➡️ mstdn.social/about/more
Yuk dibaca yuk

Younghoon :verified: boosted

⚠️ Please stop asking for follows and just list your account in the user directory! (See screenshot) Go to account settings and check the box: mstdn.social/settings/profile

When you do ask for a follow please post unlisted so that people on the local & global timelines are not bothered by this! You can do that by clicking/tapping on the "Globe" icon and change to "unlisted" 🎉 Thank you!

Younghoon :verified: boosted

When you about to make a toot (tweet) there's an icon like globe icon down there, and if you click on that icon, it will appears like this and you have to choose 'DIRECT'.

and just put base' username so it will appear on our DM tab.

Younghoon :verified: boosted

☑️☑️RULES BASERPW_INDO☑️☑️

1. DILARANG SPAM MFS!
2. Promote dengan menggunakan "Kang @BASERPW_INDO" dilanjutkan dengan isi menfess kalian.
3. Jika ingin jadi SA seseorang, kirim melalui DM. Maka base akan anonimkan kalian.
4. MENFESS DIKIRIM JIKA ADMIN ONLINE, KARENA SISTEM BASE MANUAL!
5. Base sedang limit jadi mohon bersabar untuk sesi follbacknya. 🙏
6. Keep Promote Rpw yang baik!

Informing everyone that Love Revolution will now air every Thursday and Sunday starting October 18th so be prepared for a rollercoaster and mix-matched feelings while watching it, stay tuned for more at Kakao TV and IQiyi always!

The B, we have once again made good memories while having fun together! In the future, let's make many more good memories and think about it always.

Younghoon :verified: boosted

@zoaa hi zoa, can i get your follow back? Thank you

@win hello win, can i get your follow back? Thank you

Younghoon :verified: boosted

Cara bikin jadi gini(pict 1)

Tidak THREAD

1. Klik kea yg pict 2
2. Klik yg kea pict 3
3. Klik yg kea pict 4

DAH SIAPPPP :0140: :0140: :0140: :0240: :0240: :0240:

Younghoon :verified: boosted
Show older
Mastodon 🐘

A general-purpose Mastodon server with a 1000 character limit.

Support us on Ko-Fi Support us on Patreon Support us via PayPal