Aneh banget udah di log out malah pas log in salah password mulu tapi sekarang pake pass yang sama bisa.

Yang punya twitter drop usernamenya dong biar saya follow.

Bosen juga lama-lama ya, Bund. Mau balik ke burung gendut dulu.

BRIGHT. :verified: boosted

I want to change my username, but I know it can't change, but still...I want to change it :0170:

Pada batu banget masih minta follback di timeline. 😃

BRIGHT. :verified: boosted

Tbh, i want to make this account no nick allowed to follow me. But they are keep mention me asking for follback.. mm what should i do rn.

Kalau mau minta follback di DM aja ya cantik ganteng.

Pusing banget tampilannya kayak twitter jaman dulu.

Show older
Mastodon 🐘

A general-purpose Mastodon server with a 1000 character limit.