Pinned post

γ…€

γ…€γ…€there are no π™π™šπ™œπ™§π™šπ™©π™¨ in life,
γ…€γ…€just 𝙑 π™š 𝙨 𝙨 𝙀 𝙣 𝙨.

γ…€

Jeongguk. :coolified: boosted
Jeongguk. :coolified: boosted

πŸ’₯ π—ͺπ—˜π—Ÿπ—–π—’π— π—˜ 𝗧𝗒 π—ͺπ—˜π—šπ—’π—§π—¨ πŸ’₯

1𝘴𝘡 π˜‰π˜’π˜΄π˜¦ 𝘧𝘰𝘳 𝘍π˜ͺ𝘯π˜₯π˜ͺ𝘯𝘨 𝘍𝘳π˜ͺ𝘦𝘯π˜₯𝘴 π˜ͺ𝘯 π˜”π˜’π˜΄π˜΅π˜°π˜₯𝘰𝘯

1. As you can see, this is BASE FOR ROLEPLAYERS, so I don't do follow to private accounts.
2. This account intended for finding friends, games, sharing information, and many more.
3. Boost this toot to get a followback.
4. Be nice to other users is a must.

β€” Tag @WeGotU with hashtag #HELLO for finding friends β€”

( Kenapa @ 95 di mata publik dia sok ganteng, padahal aslinya dia penggemar Istaka. πŸ˜” )

Username saya di rpvortex, mulus banget dah. 😁

( Kesalahan banget tidur jam 9, dan akhirnya malah kebangun dari jam 12 sampai sekarang. )

Jeongguk. :coolified: boosted

Sorry for using public guys,
Ada anak rp masih bangun gak? Mau ta follow nambah nambah mutual yang tukang ngalong kalo mau. :0330:

Jeongguk. :coolified: boosted

it’s not that i don’t wanna be friend with you all, but i do selective following... i just... don’t wanna see my timeline full with β€œfollback” toots only and those who use a nickname. feel free to unfollow. πŸ₯Ί

Jeongguk. :coolified: boosted

@97 YOUR USERNAME IS JUST πŸ’―πŸ’―πŸ’―

γ…€

γ…€γ…€there are no π™π™šπ™œπ™§π™šπ™©π™¨ in life,
γ…€γ…€just 𝙑 π™š 𝙨 𝙨 𝙀 𝙣 𝙨.

γ…€

Jeongguk. :coolified: boosted

@97 @95 habis ini tidur kok hehe, selamat tidur kak jungkook sama kak taehyung!

( Pantes aja nggak bisa login, domain nya salah. Hahaha. )

Show older
Mastodon 🐘

Discover & explore Mastodon with no ads and no surveillance. Publish anything you want on Mastodon: links, pictures, text, audio & video.

All on a platform that is community-owned and ad-free.
Hosted by Stuxhost.